Oddílové lyžařské závody

28.února 2004

Výsledky závodů (.html)
Výsledky závodů (.xls)
Fotogalerie

Jendo, pozor na koule. Letošní zimní oddílové závody se konaly za nezvykle kvalitních sněhových podmínek. Jindy obvyklé poslední zbytky sněhu letos nahradil vrchol zimní sezóny. Jako každý rok se jel dopolední slalom a odpolední štafety v běhu na lyžích. Kloubové tyče k dispozici tentokrát nebyly. Alespoň se o ně nikdo nezranil.



Libor jede hezky, ale nakonec nedojel. První kolo slalomu speciál bylo rozhodující pro konečný výsledek. Dvě záludné vlásenky zastavily hodně favoritů. Loňský vítěz Libor Liška v obou zabloudil a ztratil šance na vítěství. Pro Evu Spilkovou je slalom už několik let prokletí a ani letos nedokončila pro chybu ve vlásence. Tomáš Jirsa, závodící pořád ještě za děti, podal vynikající výkony v obou kolech a chybělo málo a zvítězil i v celkovém hodnocení. V mužích zvítězil Petr Müller, v juniorech Pavel Müller. Ženám dominovala Vlaďka Spilková poté, co vypadla Míša Jirsová v druhém kole a v juniorkách vyhrála Marta Spilková.



Michal v triku sovětských ponorkových námořníků. Závod štafet v běhu na lyžích ovlivnila především změna v pravidlech. Nejlabší skupina, tzv. "paní radové", běžela tentokrát dvě kola. Navíc tuto skupinu "posílily" i děti, takže rozdíly mezi Martinem Slukou a Tomášem Lašem po prvním úseku byly skoro jedno celé kolo. Nakonec zvítězila trojice ve složení Jenda Matějec, Romča Brajková a Kuba Karhánek.

Autor: Pavel

Akce roku 2004

Závody lyže

BA4

Jehlanka Cup

Akce roku 2003

Akce roku 2002

 













NAVRCHOLU.cz